Jeanette Muller


Ook flexibel werken?

Bij wonen met zorg en het Flexibel Inzetbaar Team (FIT) werk je met een zelfrooster app. Zo heb je direct invloed op je werktijden en kun je privé en werk op elkaar afstemmen.

“Ik werk alleen ‘s ochtends en ’s avonds, ideaal dat dat kan!”

 Jeanette Muller uit Bruinisse is getrouwd, en heeft twee dochters. Een dochter heeft een beperking en heeft veel zorg nodig. Daarom werkt ze alleen in de ochtenden en de avonden: “Ik vind het leuk en kan werk en privé zo goed combineren. Ideaal dat het op deze manier kan!”

Opnieuw aan de slag

Jeanette haalde lang geleden haar papieren als helpende en stopte daarna 8 jaar met werken om voor haar dochters te zorgen. Daarna kon ze weer aan de slag bij Allévo in de linnenkamer en huishouding. Binnenkort is het zover; dan stapt ze weer over naar de zorg als medewerker dienstverlening. Jeanette: Ik ben er al 21 jaar uit, dus is het fijn dat we 8 middagen les krijgen. Ik zie er niet tegenop, ik heb tenslotte al veel ervaring.”

Schone bril

“In het opleidingscentrum van Allévo krijgen we eens per twee weken les. Ik heb altijd gepoetst en was ook met mensen bezig. Straks kan ik meer doen. Het haar van een mevrouw netjes leggen of haar netjes aankleden. Dat vind ik superleuk. Ik ben zo eigen aan de mensen omdat ze me al kennen van het huishouden. Een praatje en er verzorgd uitzien, een schone bril en geen ladders in kousen! Dat vind ik heel belangrijk.”

Wil jij net als Jeanette ook flexibel werken bij Allévo? Kijk dan bij de vacatures op deze website, of bel ons tijdens kantooruren via 0113 249 170 of mail naar hr@allevo.nl.


          Home                          Privacyverklaring                              Disclaimer                                             Allévo
                                                                                                                                                                         Postbus 79, 4460 AB Goes
                                                                                                                                                                         088 110 2800
                                                                                                                                                                         info@allevo.nl
                                                                                                                                                                                 www.allevo.nl