Julia

 

Vakantiewerk in de zorg of het huishouden

Bij Allévo kun je lekker verdienen met vakantiewerk .

Een vakantiebaan bij Allévo geeft zekerheid over de uren die je per keer werkt, maar ook dat je werkt als het minder weer is.

“Ik heb in mijn opleiding profijt van mijn sociale bijbaantje”

Julia wilde extra werken in de zomervakantie en daarom hielp ze zes weken lang in het huishouden bij team Borsele. Dat kon ze goed combineren met haar horecabaan.

Spannend
Julia is 20 jaar en volgt aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen de opleiding Pedagogiek. Ze heeft nog altijd profijt van haar vakantiewerk: “Nu op mijn stage ga ik ook naar mensen toe die ik niet ken. Achteraf gezien is mijn vakantiebaan bij Allévo dus heel leerzaam geweest. In het begin is het wel even spannend, maar op den duur is het normaal dat je overal heen wordt gestuurd en bij iemand over de vloer te komen die je niet kent. Het heeft mij geleerd om flexibel te worden.”

Pak je kans
“Ik ben zelf nog jong dus van de ouderen mensen waar ik kwam kon ik veel leren. Eén van de mensen bij wie ik werkte gaf als advies dat wanneer je iets wilt in je leven en je er nu de mogelijkheid voor hebt, je het niet uit moet stellen. Dus toen vrienden van mij vroegen of ik afgelopen zomer mee ging naar Ibiza, dacht ik: ik doe het. En het was hartstikke leuk, dus ik heb er geen spijt van gehad.”

Flexibel rooster
“Ik vond het fijn dat mijn rooster flexibel was. Je hoeft niet perse vijf dagen per week vast te werken. Ik kon het goed combineren met mijn werk in de horeca. Je kan ’s ochtends werken en de rest vakantie houden, je bent dus niet de hele week aan het werk. Zeker in je vakantie is het toch wel leuk om te kunnen switchen.”

Superfit
”Ik vergeet nooit meer een mevrouw die 101 jaar was en nog superfit. Ik vond het altijd heel gezellig om daarnaartoe te gaan. Ze was vooral heel vrolijk en positief en ik denk dat dat haar ook echt zo oud heeft gemaakt. Ik heb leuke herinneringen aan mijn vakantiebaantje en zou het anderen ook aanraden.”

Wil je meer informatie over werken of leren bij Allévo? Stuur een appje naar 06 1279 4899 of mail naar werkenbij@allevo.nl

          Home                          Privacyverklaring                              Disclaimer                                             Allévo
                                                                                                                                                                         Postbus 79, 4460 AB Goes
                                                                                                                                                                         088 110 2800
                                                                                                                                                                         info@allevo.nl
                                                                                                                                                                                 www.allevo.nl