Marieke de Jonge


Werken en leren

Wil je werken in de zorg? Allévo is een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je terecht als stagiaire, leerling of student Zeeuwse praktijkroute. In alle gevallen leer je terwijl je werkt. 

"Bij Allévo kun je alle kanten op"

Marieke de Jonge (22) uit Zierikzee heeft haar opleiding tot verzorgende IG bij Allévo gedaan. Ze koos bewust voor Allévo als werkgever: “Ik vind een grote organisatie uitdagend. Of je nu in de thuiszorg of op locatie wilt werken, je kunt hier alle kanten op.”

Marieke wilde eerst schooljuffrouw worden. Maar toen ze een dagje meeliep met haar moeder die in de zorg werkt, was ze direct om. Ze geniet het meest van de liefde die ze mensen geeft en die ze terugkrijgt: “Mensen zijn vaak zo dankbaar. Ze zijn zo blij dat je de tijd voor ze neemt en rekening met ze houdt. Ik weet dat sommige bewoners graag ’s ochtends vroeg verzorgd willen worden. Als ze dan op tijd aangekleed en gewassen aan de keukentafel zitten maak je ze echt gelukkig.”

“Ik begon bij Allévo als stagiare, en wilde graag verder leren. Mensen wassen en verzorgen deed ik graag, maar ik wilde ook graag de zorg eromheen regelen. Nu geef ik ook medicatie en doe ervaring op met medisch technische vaardigheden. Mijn dag is heel afwisselend. Ik doe van alles door elkaar. Eerst ochtendzorg, daarna organiseer ik activiteiten en doe ik de administratie. Ik zou niet anders meer willen, mijn werk is gewoon ontzettend leuk!”

Wil jij net als Marieke werken en leren bij Allévo combineren? Kijk dan bij de vacatures op deze website, of bel ons tijdens kantooruren via 0113 249 170 of mail naar hr@allevo.nl. 


          Home                          Privacyverklaring                              Disclaimer                                             Allévo
                                                                                                                                                                         Postbus 79, 4460 AB Goes
                                                                                                                                                                         088 110 2800
                                                                                                                                                                         info@allevo.nl
                                                                                                                                                                                 www.allevo.nl