Tamara Nolle


Specialiseren in je vak
Als je je wilt ontwikkelen in je vak heb je bij Allévo volop mogelijkheden. Zo kun je naast je normale werk deel uitmaken van het team medisch handelen, de wondvakgroep of de tilconsulenten.

 “Als specialistisch verpleegkundige is mijn werk extra gevarieerd” 

Werken in de zorg is volgens MTH- verpleegkundige Tamara Nolle (42) uit Hansweert net zoiets als fietsen. Je verleert het nooit. Tamara helpt lid van het MTH-team van Allévo collega’s en leerlingen met medisch technische handelingen: “Dat maakt het werk extra gevarieerd.” Tamara: “Mensen zeggen al bij voorbaat: dat ze best de zorg in willen maar dat ze het al zo lang niet meer hebben gedaan. Dan zeg ik: ‘Bij ons hoef je niet alles te kunnen. Vaardigheden die je niet weet kunnen we bijbrengen. En nieuwe protocollen? Die hebben we iemand zo weer bijgebracht!

Van jongsaf aan

Tamara zorgt graag voor ouderen: “Dat zat er al van jongsaf aan ingebakken. Ik was zo’n tuttebel die op haar achtste al bij een oudere dame in de straat vroeg of ik boodschappen mocht doen. Zo is de liefde voor de ouderenzorg gegroeid.

Voor elkaar klaarstaan

Ik werk graag bij Allévo omdat je niet alleen op route gaat, maar als team voor elkaar klaar staat en samen zorgt dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Als dat niet meer goed gaat hebben we bij Allévo ook prachtige faciliteiten waar we naartoe kunnen werken. We hebben een groot sociaal vlak waar we op terug kunnen vallen.

Het MTH-team van Allévo

Het MTH-team (medisch technisch handelen-team) is belangrijk omdat mensen korter in het ziekenhuis blijven. Steeds meer specialistische ziekenhuiszorg wordt thuis gegeven. Tamara: “Als ik mensen wondzorg moet geven en het ziekenhuis geeft aan dat er antibiotica nodig is omdat de wond is geïnfecteerd, dan kunnen wij dat thuis geven via een picclijn. Een mooi voorbeeld van een vaardigheid die wij bij Allévo ook thuis kunnen uitvoeren!”

Wil jij net als Tamara ook bij het MTH-team van Allévo werken? Kijk dan bij de vacatures op deze website, of bel ons tijdens kantooruren via 0113 249 170 of mail naar hr@allevo.nl. 


          Home                          Privacyverklaring                              Disclaimer                                             Allévo
                                                                                                                                                                         Postbus 79, 4460 AB Goes
                                                                                                                                                                         088 110 2800
                                                                                                                                                                         info@allevo.nl
                                                                                                                                                                                 www.allevo.nl