Arjanne


Werken en leren

Wil je werken in de zorg? Allévo is een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je terecht als stagiaire, leerling of student Zeeuwse praktijkroute. In alle gevallen leer je terwijl je werkt. 

Van de ING-bank naar Duinen van Haamstede


25 jaar lang werkte Arjanne bij de ING-bank als front office. Na een reorganisatie kreeg ze begeleiding naar ander werk en advies om eens bij Duinen van Haamstede te gaan kijken. Inmiddels werkt ze er alweer acht jaar en met heel veel plezier.

Arjanne (51) is getrouwd en heeft twee puberkinderen. Ze woont vijf minuten lopen van haar werk. Het werk bij de ING-bank deed ze graag, maar vertelt ze: “Ik was niet commercieel. Mijn voldoening haalde ik uit het contact met mensen.”.

Via een oproep kwam ze als hulp bij het huishouden bij  Duinen van Haamstede terecht: “Dat was niet direct wat ik wilde, maar het was goed te combineren met mijn gezin, dichtbij en op vaste tijden. Daarna deed ik een tweejarige opleiding tot medewerker dienstverlening. Ik was niet erg gemotiveerd, totdat ik begon. Ik was verbaasd hoe leuk het was! Ik werk nu op een woongroep met mensen met dementie. Dat vond ik best even spannend, maar het gaat eigenlijk vanzelf.”

“Ik begin de dag met het lezen van het zorgplan en  help de mensen uit bed en met het ontbijt. Daarna komt het huishouden weer kijken. Dan verschoon ik de bedden, en  maak ik bijvoorbeeld de badkamer schoon. Ik begeleid de mensen de dag door. Ik drink koffie met ze en maak een praatje. Elke dag is anders.”

Wil je meer informatie over werken en leren bij Allévo? Bel dan naar Allévo 0113 249 170


          Home                          Privacyverklaring                              Disclaimer                                             Allévo
                                                                                                                                                                         Postbus 79, 4460 AB Goes
                                                                                                                                                                         088 110 2800
                                                                                                                                                                         info@allevo.nl
                                                                                                                                                                                 www.allevo.nl