EmailFacebookLinkedIn

Collega's die
rekening houden 
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Goes
Uren per week: 36
Opleidingsniveau: HBO, Academisch werk- en denkniveau
Solliciteren vóór: 10 december 2018
Organisatie onderdeel: Innovatie & Ontwikkeling
Vacaturenummer: 304

Wij zoeken voor onze organisatie  een

Beleidsmedewerker Organisatie & Kwaliteit

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Goes

HBO

Innovatie&Ontwikkeling

36 uur per week

10 december 2018
304

Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie met een breed  zorg- en dienstenaanbod. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase.

Als beleidsmedewerker ontwikkel je producten en diensten én ondersteun je de implementatie en uitvoering hiervan. Je werkt mee aan het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg, zowel op organisatieniveau als decentraal. Je volgt de ontwikkelingen binnen onder andere de ketenzorg en thuiszorg en ondersteunt bij veranderingen die dit met zich mee brengt binnen de organisatie. Daarnaast is procesanalyse en -verbetering echt jouw ding. Je verhoogt en borgt de efficiency en kwaliteit van onze zorg en diensten. 

Dit zoeken we in jou

Je bent enthousiast. Je hebt creatieve ideeën. Je hebt het projectleiderschap in je DNA. Je volgt zorginnovaties op de voet en ziet een uitdaging in de toenemende zorgvraag in een steeds veranderend zorgsysteem. Je hebt gevoel voor en inzicht in bedrijfsprocessen. Je denkt mee en verbetert. Je bent communicatief vaardig, kan strategisch denken en je kunt projecten leiden. Je hebt relevant diploma op minimaal HBO en een academisch werk- en denkniveau.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende functie in een klein team betrokken collega’s waarmee je kunt sparren. Een functie waarin je jezelf (verder) kunt ontwikkelen. Een contract voor 36 uur per week (parttime is bespreekbaar).

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 60 (min. € 3088,06 en max. € 4583,96 bruto per maand op fulltime basis).

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen (maandag t/m donderdag) contact opnemen met  Wilma Eversdijk , HR adviseur, (telefoonnummer 0113 - 249200) of per email w.eversdijk@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

181115