Standplaats:  Zierikzee
Uren per week: 24 - 32 uur
Opleidingsniveau: WO
Solliciteren vóór: 29 februari 2020
Organisatie onderdeel: Advies- en Behandelcentrum
Vacaturenummer: 354

Wij zoeken voor ons advies en behandelcentrum van Allévo in Zierikzee een 

(GZ) Psycholoog

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Onze cliënten variëren in leeftijd en de doelgroepen zijn divers. Wij bieden een afwisselende werkplek in een organisatie die in beweging is. Je werkt in een informele setting en draagt zelf verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die goed kan schakelen en ook zelf met goede ideeën komt. Je wordt breed ingezet op meerdere locaties en afdelingen. Zo bieden wij zorg aan cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel, beschikken we over een Parkinson Dagbehandeling en bieden wij behandeling binnen de geriatrische revalidatiezorg.  

Dit zoeken we in jou

Wij vragen een afgeronde (WO) studie psychologie, bij voorkeur klinische psychologie of neuropsychologie. Een basisaantekening psychodiagnostiek. Kennis en ervaring inzake (neuro)psychologische diagnostiek en gedragsproblemen, Niet Aangeboren Hersenletsel, persoonlijkheidsdiagnostiek, gedragstherapie en verschillende observatie methoden. Wij zoeken iemand met een analytisch denkvermogen, die flexibel, ondernemend en zelfstandig is en goed kan samenwerken. Eigen vervoer is vereist.

Wat kun je van ons verwachten?

Je bent de psycholoog voor de bewoners van onze huizen op Schouwen-Duiveland, voor wie je (neuro)psychologisch onderzoek verricht en individuele behandeling en begeleiding van cliënten. Je bent proactief in het signaleren van en aanpakken van complexe gedragsproblematiek. Je geeft  gevraagd en ongevraagd adviezen aan collega’s van het multidisciplinaire team en de zorgteams. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

Kom eens praten

En maak er gelijk een weekendje Schouwen-Duiveland. Meld je aan via www.viazorg.nl/verwenarrangement vertel wanneer je wilt komen en wij zorgen dat je bij ons terecht kan voor een goed gesprek. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Arno de Jong, manager Advies en Behandelcentrum (telefoonnummer 088-1102802) of per email naar werkenbij@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..200114

Acties