Standplaats:  Borsele
Uren per week: 9-15 uur
Solliciteren vóór: Zo spoedig mogelijk
Organisatie onderdeel: Diensten aan Huis
Vacaturenummer: 591

Wij zoeken voor ons team Borsele een

Huishoudelijke hulp

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur jouw gegegevens in via 'solliciteren' (rechts op deze pagina). Doe je dit vanaf je telefoon of tablet? Scroll dan helemaal naar beneden! 

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. Wij vinden dit belangrijk omdat je uiteindelijk werkt voor onze cliënten en we willen dat dit gebeurt met de beste intenties! 

Jij bent van grote waarde als huishoudelijke hulp in de thuiszorg! Waarom? Steeds vaker blijven mensen langer thuis wonen, maar soms kunnen zij niet meer alles alleen. Zoals het huishouden, en daar ben jij!

Je stimuleert de zelfredzaamheid en ondersteunt de cliënten in de huishoudelijke taken die zijzelf niet meer kunnen uitvoeren. De werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt de thuiszorg veel uitdagender dan je denkt! Wat betreft de planning, dat is flexibel en daar wordt graag in meegedacht. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ook is het van belang dat je in de regio Borsele woont en beschikt over eigen vervoer.

Bij de thuiszorg lijkt het er misschien op dat je vooral solo werkt, maar niets is minder waar! Jij merkt als geen ander op of het even wat minder gaat met een cliënt en geeft dit door aan de desbetreffende collega. Ook is er voldoende ruimte voor een-op-een aandacht, dat maakt dit beroep zo mooi!

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1500 collega’s bij, collectiviteitskorting op je aanvullende verzekering bij de CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook kun je lid worden van onze gezellige personeelsvereniging.

Dit zoeken we in jou!

Onze huishoudelijke hulpen steken graag de handen uit de mouwen en zijn echte ‘doeners’!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een jaarcontract die we graag omzetten naar onbepaalde tijd
  • Salaris conform VVT Hulp bij het Huishouden vanaf € 13,04 bruto per uur
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Reiskostenvergoeding

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Jouw contactpersoon voor deze vacature is Willemien Post (leidinggevende Zorg en Welzijn).
Je kunt bellen naar 088-1102800.

211216

Acties