Voor de regio Kapelle-Reimerswaal zoeken wij per direct een


Huishoudelijke hulp Thuiszorg

(voor 9 - 15 uur per week)


Als huishoudelijke hulp verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn. Daar waar mogelijk verricht je deze werkzaamheden met de cliënt samen.
Ben jij

Iemand die energie krijgt van het werken met mensen en die flexibel en klantgericht is.  Vind je het leuk om  schoon te maken? Merk je  veranderingen op bij de cliënt thuis en kan je hierop actie ondernemen? Wil je in de regio Kapelle/Reimerswaal werken en heb je de beschikking over een auto ? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring volgens salarisschaal hulp bij het huishouden, minimaal € 1.619,65 en maximaal € 2.024,55 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Willemien Post, leidinggevende diensten aan huis, telefoonnummer 088-1102800 .
Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.

Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Medewerker van Allévo of al eerder gesolliciteerd?

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt.

180405