Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie met een breed  zorg- en dienstenaanbod. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat een cliënt zelf kan, luisteren en zoeken samen wat de beste oplossing voor de cliënt is. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie. Allévo zoekt voor zorg thuis regio Borsele een

Leidinggevende

Allévo is bezig met de ontwikkeling naar zelfregulerende teams. Medewerkers ontwikkelen daarmee zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid met de daarbij horende eigen regie in een samenwerkende omgeving. De relatie medewerker cliënt en de regelruimte die de medewerker daar in ervaart staan centraal in de zorgverlening binnen Allévo.  Als leidinggevende coach en begeleid je verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen, houd je toezicht, geef je instructie en ben je bezig met het veranderproces.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en mede ontwikkelen van het kwaliteitsbeleid.

Als leidinggevende zorg thuis stuur je het primaire proces aan,  heb je een resultaatverplichting en ben je in staat om de veranderingen te begeleiden

Ben jij

Iemand met een passende HBO opleiding aangevuld met een management opleiding op (post) HBO of vergelijkbaar niveau? Heb je ervaring als leidinggevende binnen de gezondheidszorg en kennis van verpleegkundige- en zorgprocessen?  Beschik je over analytisch denkvermogen, herken en signaleer je tijdig problemen, herken je belangrijke informatie en leg je verbanden tussen deze gegevens?

Kun je anticiperen en sturen op veranderingsprocessen? Ben je oplossingsgericht, kun je relativeren,  neem je je verantwoordelijkheid en ben je daarnaast communicatief vaardig en hebt je een grote mate van samenwerkingsvermogen? Dan is werken als leidinggevende bij Allévo iets voor jou.

Wij bieden

Een team enthousiaste medewerkers. Een baan voor gemiddeld 32 uur per week. Een arbeidsovereenkomst vooralsnog voor de duur van een jaar. Salariëring volgens FWG 55, minimaal € 2.435,72 en maximaal € 3.866,52 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Korrie de Koning (manager Zorg Thuis) telefoon 0113-249200.
Solliciteren (tot uiterlijk 1 april 2018) kan via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.

Een functiebeschrijving kun je opvragen bij de afdeling P&O, telefoon 0113-249170 of via peno@allevo.nl 
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Medewerker van Allévo of al eerder gesolliciteerd?

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt.

180308