EmailFacebookLinkedIn

 

Werken
met plezier

Solliciteren?

Klik op de knop rechts op de pagina.

Standplaats:  Goes
Uren per week: 36 uur
Opleidingsniveau: Academisch werk- en denkniveau
Solliciteren vóór: 26 oktober 2020
Organisatie onderdeel: Management Team
Vacaturenummer: 479

Wij zoeken voor ons team Zorg Thuis een

Manager Zorg thuis

Mobiel?

Kijk je via je mobiel of tablet, dan vind je de knop 'solliciteren' onderaan de pagina.

Goes

Academisch werk- en denkniveau

Management team

<org.eenheid>

36 uur

26 oktober 2020

479

Allévo is een dynamische en toonaangevende zorgorganisatie in Zeeland. De essentie van onze dienstverlening is mensen het leven laten leiden dat zij wensen. De zorgmedewerkers van Allévo ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Allévo is een lerende organisatie, waar opleidingen en feedback geven en ontvangen vanzelfsprekend zijn.

Strategische koers

De kracht van Allévo zit in deskundigheid in alle zorgdomeinen die de ouderenzorg kent. Van laagcomplexe huishoudelijke hulp en diensten gericht op preventie tot geriatrische revalidatie, (acute) herstelzorg, complexe thuiszorg en intramurale ouderenzorg. Met dit brede pallet zijn wij in staat cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij zo lang als het gaat zelf regie kunnen houden over hun leven. Het zorgverloop van individuen is niet maakbaar, echter gerichte interventies kunnen achteruitgang voorkomen, uitstellen, verminderen of de gevolgen hiervan voor de meest kwetsbaren beperken. Wij beschikken over kennis en ervaring om de effecten van mogelijke interventies goed in te schatten. Dit is van grote strategische waarde op het moment dat hervorming van zorg(organisaties) noodzakelijk is om ouderen en chronisch zieken ook in de toekomst de juiste zorg te blijven bieden.

De wijkverpleging ontwikkelt zich in de breedte door de samenwerking met huishoudelijke hulp en begeleiding in het sociaal domein (Wmo). Tegelijkertijd ontwikkelt de wijkverpleging zich naar (hoog)complexe zorg thuis waardoor cliënten langer thuis kunnen blijven. Hierbij werken wij in de keten van zorg samen met huisartsen en ziekenhuizen (integrale zorg). 

Als manager Zorg Thuis geef je leiding aan medewerkers zorg en verpleging en rapporteer je aan de raad van bestuur. Je maakt deel uit van het management team van Allévo en werkt nauw samen met vijf collega MT-leden. Je krijgt te maken met zo’n 1600 cliënten, ca. 30 teams wijkgerichte zorg met ruim 450 medewerkers en 6 leidinggevenden. Daarnaast zijn we een opleidingsorganisatie met studenten van niveau 2 tot en met 6.

Dit zoeken we in jou
Jij bent een gedreven, energieke, daadkrachtige en ondernemende manager, die medewerkers weet te verbinden en te motiveren. Je bent in staat om medewerkers de ruimte te geven voor het nemen van eigen verantwoordelijkheden en beslissingen. Verder ben jij inspirerend en ontwikkelingsgericht en beschik je over een groot analytisch vermogen. Met jouw daadkracht weet je bij uitstek draagvlak te creëren. Je bent een uitstekende gesprekspartner voor zowel interne als externe stakeholders en je kunt gemakkelijk op diverse niveaus schakelen. Je bent innovatief, neemt eigen verantwoordelijkheid, bent transparant en makkelijk benaderbaar. Je geeft leiding vanuit vertrouwen en betrokkenheid. Bovendien ben je met jouw manier van leidinggeven in staat om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden.

Je hebt kennis van het primaire proces, maar schakelt ook moeiteloos over naar de grote lijnen om de focus van je plan te behouden. Dankzij je vermogen tot omdenken verkrijg je steeds weer nieuwe inzichten die kunnen bijdragen aan de kwaliteit van zorg én bedrijfsvoering. Je bent een heldere communicator die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent in staat om kaders te stellen en resultaat te boeken. Je werkt procesmatig en pragmatisch.

Verder beschik je over:

 • kennis van de financiering in de zorg
 • ervaring met het uitvoeren van aanbestedingen en contractmanagement
 • leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen groeiende organisaties
 • kennis van geldende wet- en regelgeving
 • energie en lef
 • ambitie om te groeien

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een organisatie die warme zorg levert aan cliënten, hart heeft voor haar medewerkers en financiers tevreden stelt.
 • Een organisatie die technologie ziet als onlosmakelijk deel van de zorg in de (nabije) toekomst.
 • Een organisatie die leren en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan en zich inzet om het opleiden van zorgprofessionals nu en in de toekomst mogelijk te blijven maken.
 • Een organisatie waar interne en externe samenwerking steeds belangrijker wordt.
 • Een organisatie die blijft ontwikkelen
 • Een uitdagende fulltime functie met een contract voor 36 uur per week
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT
 • Salariëring is volgens FWG 70.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Natasja van Hasselt, Manager HR en Communicatie. 0113-249200

Een functiebeschrijving kan worden opgevraagd via hr@allevo.nl of 0113-249170. Houd er rekening mee dat een assessment deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken staan gepland voor de week van 2 november 2020 (week 45). Solliciteren kan tot en met 25 oktober 2020

 

201009