Collega's die
rekening houden
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je al bij Allévo of heb je eerder gesolliciteerd?

 

Voor ons team Financieel beleid en control zoeken wij een

Medewerker financieel beleid en control

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt. Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133

Goes
HBO
financieel beleid & control

36 uur per week
15 oktober 2018

Als medewerker financieel beleid en control lever je een bijdrage aan de zorginkoop, informatievoorziening en (door)ontwikkeling van de planning en control cyclus en de inrichting van bijbehorende processen. Je signaleert onvolkomenheden, doet (aanpassings-)voorstellen en zorgt  mede voor de continuïteit van het planning en controle instrumentarium.

Dit zoeken we in jou
Je bent analytisch, communicatief, tactisch en een sparringpartner voor de leidinggevenden en managers. Je hebt kennis en ervaring van bedrijfsprocessen, relevante automatiseringspakketten en wet- en regelgeving in de zorg. Heb je ook minimaal een opleiding op HBO-niveau op het gebied van financiën en/of bedrijfskunde, dan willen wij graag met je in gesprek.

Wat kun je van ons verwachten

  • Fijne collega's.
  • Een contract voor 36 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
  • Salariëring volgens FWG 50, minimaal € 2.468,58 en maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contract opnemen met Ton Hendriks, manager financieel beleid & control, 0113 249 200 of 06-20686387.
Solliciteren (vóór 15 oktober 2018) kan via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

181001