EmailFacebookLinkedIn

Collega's die
rekening houden 
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Zierikzee
Uren per week: 28 uur per week
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Solliciteren vóór: 10 december 2018
Organisatie onderdeel: HR & Communicatie
Vacaturenummer: 311

Wij zoeken voor ons team scholing en vorming een

Praktijkopleider Zorg & Welzijn

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Zierikzee

MBO/HBO

HR & Communicatie

28 uur per week

10 december 2018

311

Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie met een breed  zorg- en dienstenaanbod. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase.  Wij zijn een opleidingsorganisatie met leerlingen dienstverlening zorg, verzorgenden en verpleegkundigen. Daarnaast lopen studenten stage bij ons.

Als praktijkopleider begeleid je op locatie leerlingen en stagiaires en ondersteun je werkbegeleiders bij de huizen en de thuiszorg van Allévo. Daarvoor organiseer en coördineer jij de beroepspraktijkvorming van studenten en schep je een optimaal leerklimaat en de juiste voorwaarden. Jij zorgt ervoor dat theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten. Ook beoordeel en bespreek je de vorderingen van de student en houd je contact met de opleiding. Je bent betrokken bij de organisatie van de instroom en plaatsing van leerlingen en stagiaires. Naast deze taken kun jij de coördinatie/organisatie/planning van de totale beroepspraktijkvorming op organisatieniveau uitvoeren. Je onderhoudt de contacten met de onderwijswereld op overstijgend niveau. Je werkt daarbij vanuit ons opleidingscentrum in de Grevelingenstraat in Zierikzee en maakt onderdeel uit van het team praktijkopleiders en legt verantwoording af aan de manager HR & Communicatie.

Dit zoeken we in jou

Je bent communicatief, empathisch en procesgericht. je bent positief en enthousiast naar de leerlingen en stagiaires toe. Je richt je op de samenwerking tussen alle betrokkenen bij de begeleiding, met name de zorgmedewerkers en hun leidinggevenden. Je hebt een verpleegkundige opleiding, aangevuld met het diploma praktijkopleider zorg & welzijn.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een team enthousiaste collega’s die vorm geven aan de begeleiding van ca. 150 leerlingen en stagiaires.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Salariëring is volgens FWG 45, minimaal € 2338,08 en maximaal € 3153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen (maandag tot en met woensdag) contact opnemen met  Ton Manni, adviseur Scholing, (telefoonnummer 0113 - 249200) of per email naar hr@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

181115