EmailFacebookLinkedIn

Collega's die
rekening houden 
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Goes
Uren per week: 25
Opleidingsniveau: MBO-4
Solliciteren vóór: 23 april 2019
Organisatie onderdeel: Financiën, Facilitair en Control
Vacaturenummer: 350

Wij zoeken voor ons Financiën een

Salarisadministrateur

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Goes

MBO-4

Fin.& Fac. & Control

25 uur

23 april 2019

350

Je verzamelt, verwerkt en analyseert gegevens en zorgt dat salarissen en afdrachten juist en tijdig uitbetaald worden. Daarnaast zorg je voor actuele, duidelijke en correcte (management)informatie. Je werkt voornamelijk met AFAS en NEDAP software, maakt en onderhoudt gebruikersdocumentatie en verricht frequente controles.

Dit zoeken we in jou
Je bent accuraat, punctueel, nauwgezet. Je bent alert en signaleert tijdig afwijkingen/knelpunten. je volgt in- en externe ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving en verwerkt die in (verbeter)voorstellen en procedures. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 niveau, je bent in het bezit van het praktijkdiploma loonadministratie en hebt een uitstekende kennis van Excel. 

Wat kun je van ons verwachten?
Een contract voor 25 uur per week (verdeeld over 5 dagen). Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45 (min. € 2338,08 en max. € 3153,90 bruto per maand op fulltime basis).

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Mario Bruel, leidingevende administraties  (telefoonnummer 0113 - 249200) of per email naar m.bruel@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

190409