Collega's die
rekening houden 
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Cornelia, Zierikzee
Uren per week: 24-32 uur
Opleidingsniveau: MBO 4
Solliciteren vóór: 15 juli 2019
Organisatie onderdeel: Wonen met Zorg
Vacaturenummer: 360

Wij zoeken voor het team langdurige zorg in Cornelia, Zierikzee een

Verpleegkundige

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Cornelia, Zierikzee

MBO-4

Wonen met zorg

24 - 32 uur

15 juli 2019

360

In Cornelia wonen kwetsbare mensen. Mensen van diverse leeftijden met lichamelijke problemen als gevolg van een chronische ziekte of beperking wonen op de afdelingen Hoge Duin. Zij hebben een eigen of gedeelde slaapkamer en krijgen zorg vanuit een huiskamer.

 Als verpleegkundige heb je een spilfunctie in de zorg. Je luistert naar de cliënt, denkt mee en helpt hem of haar met verzorging, begeleiding en verpleegkundige handelingen. Je observeert en signaleert en onderneemt zo nodig actie. Je bent aanspreekpunt voor cliënt, mantelzorgers, andere zorgverleners en betrokkenen. Je geeft voorlichting over gezondheid, preventie en omgaan met chronische ziekten en begeleidt cliënten en hun verwanten in de terminale fase. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg, neemt deel aan besprekingen en zorgt voor overdracht aan collega’s en andere zorgverleners. Je begeleidt en ondersteunt verzorgenden bij het opstellen, bijhouden en evalueren van het cliëntdossier. En zo nodig begeleid je en geef je  aanwijzingen aan verzorgenden en stagiaires

Als verpleegkundige luister je naar de mensen die bij ons wonen, denkt mee en samen met een team van collega verpleegkundigen en verzorgenden bied je hen (verpleegkundige)-zorg en ondersteuning. 

Dit zoeken we in jou

Ben jij ambitieus en energiek? Communicatief, tactisch, empathisch en heb je oog voor de cliënt en zijn mantelzorgers? Heb je daarnaast een diploma mbo-verpleegkundige, dan willen wij graag met je in gesprek. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een team enthousiaste collega's.
  • Trainingen en workshops om je vaardigheden en BIG registratie te behouden
  • Workshops en e-learning die je interessant vindt om te volgen
  • Een contract als verpleegkundige  voor 24 - 32 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
  • Salariëring is volgens FWG 45, minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Mariska Tantner (telefoonnummer 088-1102820) of per email naar werkenbij@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

190521