EmailFacebookLinkedIn


werken

met plezier

Solliciteren?

Klik op de knop rechts op de pagina.

Standplaats:  Zierikzee 
Uren per week: 24 - 32 uur
Opleidingsniveau: MBO 4
Solliciteren vóór: Doorlopend
Organisatie onderdeel: Wonen met Zorg
Vacaturenummer: 377

Wij zoeken voor ons team Cornelia-Schelphoek in Zierikzee een

Verpleegkundige

Mobiel?

Kijk je via je mobiel of tablet, dan vind je de knop 'solliciteren' onderaan de pagina.

Zierikzee

MBO 4

Wonen met Zorg

24 - 32 uur

Doorlopend

377

Op Schelphoek wonen kwetsbare mensen met dementie. Zij hebben een eigen of gedeelde slaapkamer en krijgen zorg vanuit een van de drie huiskamers. Een team van verzorgenden, verpleegkundigen en medewerkers dienstverlening organiseren de dagelijkse zorg van de bewoners.

 Als verpleegkundige heb je een spilfunctie in de zorg. Je luistert naar de cliënt en zijn mantelzorger, denkt mee en helpt hem of haar met verzorging, begeleiding en verpleegkundige handelingen. Je observeert en signaleert en onderneemt zo nodig actie. Je begeleidt cliënten en hun verwanten in de terminale fase. Je neemt deel aan besprekingen en zorgt voor overdracht aan collega’s en andere zorgverleners. Je begeleidt en ondersteunt collega’s bij het opstellen, bijhouden en evalueren van het cliëntdossier en zo nodig begeleid je leerlingen en stagiaires.

Dit zoeken we in jou

Ben jij ambitieus en energiek? Communicatief, tactisch, empathisch en heb je oog voor de cliënt en zijn mantelzorgers? Heb je daarnaast een diploma mbo-verpleegkundige, dan willen wij graag met je in gesprek.  

Wat kun je van ons verwachten?

Een team enthousiaste collega's. Een contract als verpleegkundige  voor 24 - 32 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring is volgens FWG 45, minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Laura van de Moere, leidinggevende Wonen met Zorg (telefoonnummer 088-1102840) of per email naar werkenbij@allevo.nl.

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

190813