WIj zoeken voor de thuiszorg op Noord-Beveland per 1 februari 2018 een


Verpleegkundige

Je luistert naar de cliënt, denkt mee en samen met collega verpleegkundigen en verzorgenden help je hem of haar thuis met verzorging en begeleiding. Dit zijn vaak complexe situaties waarbij je zelfredzaamheid stimuleert.

Ben jij

Ambitieus en energiek? communicatief, tactisch, empathisch en heb je oog voor de cliënt en zijn omgeving? Beschik je over een auto? Heb je een diploma Verpleegkundige niveau 4. Dan willen wij graag met je in gesprek. Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen.

Wij bieden

Een team enthousiaste collega's. Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen. Een contract als verpleegkundige voor 16 uur per week; meer uren is bespreekbaar. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring is volgens FWG 45, afhankelijk van de functie, minimaal € 2.248,15 en maximaal € 3.032,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Anita Hartholt, leidinggevende, telefoon 0113-249200 . Een functiebeschrijving kun je opvragen bij de afdeling P&O, telefoon 0113-249170 of peno@allevo.nl


Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Medewerker van Allévo of al eerder gesolliciteerd?

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt.

180117