EmailFacebookLinkedIn


werken

met plezier

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Kortgene
Uren per week: 24 uur
Opleidingsniveau: MBO-4/HBO-V
Solliciteren vóór: 31 oktober 2019
Organisatie onderdeel: Zorg thuis
Vacaturenummer: 370

Wij zoeken voor ons team zorg thuis Noord-Beveland een

Verpleegkundige

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Kortgene

MBO-4/HBO-V

Zorg thuis

24 uur

31 oktober 2019

370

Op Noord-Beveland werken we met drie teams wijkverpleging. Je komt bij mensen thuis in de dorpen, in het buitengebied en op de camping. Het teamkantoor zit in het nieuwe multifunctionele centrum De Stadsweide in Kortgene. Een auto is voor je werk wel een vereiste. We hebben één teamauto die meestal op de langste route wordt ingezet.

 Als verpleegkundige werk je op verpleegkundige routes in de thuiszorg. Je vervult, samen met een kleinschalig team van verzorgenden en verpleegkundigen, een spilfunctie in de zorg en je verleent zorg op verpleegkundig niveau. Je luistert naar de cliënt, denkt mee en help je hem of haar thuis met verzorging en begeleiding. Dit zijn vaak complexe situaties waarbij je zelfredzaamheid stimuleert.

Je hebt een signalerende functie met betrekking tot de zorgvraag van de cliënt en stemt hierover af met de wijkverpleegkundige. Je legt verantwoording af en wordt gecoacht door de leidinggevende Zorg Thuis.

Dit zoeken we in jou

Je bent communicatief vaardig, je bent empathisch. Je hebt de beschikking over een rijbewijs B en een auto. Je wilt 24 uur per week werken. Je hebt een opleiding Verpleegkundige niveau 4 (of HBO-V) en je bent ingeschreven in het BIG-register. Ook als je dit jaar je diploma afrondt nodigen wij je uit te solliciteren.  Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen.

 Wat kun je van ons verwachten?

  • Een team enthousiaste collega's.
  • Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen.
  • Een contract als verpleegkundige voor 24 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
  • Salariëring is volgens FWG 45, minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Veronique Moens, leidinggevende zorg thuis (telefoonnummer 0113 - 249200) of per email naar v.moens@allevo.nl

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.
Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

190718