EmailTwitterFacebookLinkedIn
180112

Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie met een breed  zorg- en dienstenaanbod. Van preventie tot zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat een cliënt zelf kan, luisteren en zoeken samen wat de beste oplossing voor de cliënt is. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie. Spreekt dat je aan? En zie je de ontwikkeling richting zelfsturende teams zitten?

Wij zoeken voor de thuiszorg op Schouwen-Duiveland een


Verzorgende

Je luistert naar de cliënt, denkt mee en samen met collega verpleegkundigen en verzorgenden help je hem of haar thuis met verzorging en begeleiding. Dit zijn vaak complexe situaties waarbij je zelfredzaamheid stimuleert.

Ben jij

Ambitieus en energiek? Communicatief, tactisch, empathisch  en heb je oog voor de cliënt en zijn omgeving? Beschik je over een auto? Heb je een diploma Verzorgende niveau 3-IG. Dan willen wij graag met je in gesprek. Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen. 

Wij bieden

Een team enthousiaste collega's. Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen. Een contract als verzorgende  voor 12-24 uur per week; meer uren is bespreekbaar. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring is volgens FWG 35, afhankelijk van de functie, minimaal € 1.680,28 en maximaal € 2.566,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie & sollicitatie
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Sanja Jobse, leidinggevende. (telefoon: 0111-418100 of per email s.jobse@allevo.nl )
Solliciteren (vóór 31 januari 2018) kan via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.

Een functiebeschrijving kun je opvragen bij de afdeling P&O, telefoon 0113-249170 of peno@allevo.nl.
Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Medewerker van Allévo of al eerder gesolliciteerd?

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt.