Collega's die
rekening houden
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je al bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats: Goes
Uren per week: in overleg
Opleidingsniveau: MBO 2
Solliciteren vóór: 1 september 2019

Voor de wijkverpleging in Goes zoeken wij een

Verzorgende 

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Ben je medewerker dan doe je dat met je inloggegevens van Mijn Allévo, heb je al eerder digitaal gesolliciteerd, dan gebruik je de inloggegevens die je toen ontvangen hebt.

Goes
MBO 2
zorg thuis

in overleg
1 september 2019
285

In Goes werken we met 7 teams. We komen bij mensen in villa’s in Het Goese Meer, historische panden in de binnenstad, serviceflats, tot sociale woningbouw in de oudere wijken. En alles dat er tussenin zit. Goes is een fietsstad bij uitstek. De meeste routes kun je op de fiets te doen. Op kantoor Hollandiaplein en in elke wijk is een steunpunt waar je een dienstfiets kan lenen. Moet je echter naar een van de aangrenzende dorpen, dan is de auto wel aan te raden. Als verzorgende 2 help je mensen thuis met name met de dagelijkse zorg en begeleiding.

Dit zoeken we in jou
Je luistert naar de cliënt, denkt mee en samen met collega verpleegkundigen en verzorgenden help je hem of haar thuis met de dagelijkse verzorging en begeleiding. Je stimuleert daarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënten. Ben je ambitieus en energiek? Communicatief, tactisch, empathisch  en heb je oog voor de cliënt en zijn omgeving? Beschik je over een auto? Heb je een diploma Verzorgende niveau 3? Dan willen wij graag met je in gesprek. Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen.  

Wat kun je van ons verwachten?
Een team enthousiaste collega's. Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen. Een contract als verzorgende, het aantal uur is bespreekbaar. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.  Salariëring is volgens FWG 30, minimaal € 1.747,66  en maximaal € 2.468,58  bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Ryan Schout, leidinggevende zorg thuis, telefoon 0113-249200. Een functiebeschrijving kun je opvragen bij de afdeling HR via hr@allevo.nl .
Solliciteren kan (tot en met 31 augustus 2019)  via de knop 'solliciteren' rechts op de pagina.

Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

190613