Collega's die
rekening houden 
met elkaar

Dus ook wanneer het thuis anders loopt dan gepland

Werk je bij Allévo of heb je al eerder gesolliciteerd?

Standplaats:  Krabbendijke
Uren per week: 28-32 uur
Opleidingsniveau: HBO-V
Solliciteren vóór: 31 mei 2019
Organisatie onderdeel: Zorg Thuis
Vacaturenummer: 339

Wij zoeken voor ons team wijkverpleging in Reimerswaal een

Wijkverpleegkundige

Log dan eerst in (rechtsboven) voordat je op solliciteren klikt! Gebruik de inloggegevens die je bij een eerdere sollicitatie ontvangen hebt of die van Mijn Allévo als je medewerker bent. 
Inloggegevens vergeten? Mail dan helpdesk@allevo.nl of bel tijdens kantooruren 0113 249 133.

Krabbendijke

HBO-V

Zorg Thuis

28 - 32 uur

31 mei 2019

339

Als wijkverpleegkundige ben jij hét aanspreekpunt in de wijk. Je bent op de hoogte van de uitgebreide sociale kaart, niet alleen op gebied van zorg maar ook op het terrein van welzijn, wonen, informele zorg en preventie. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen cliënt en zijn netwerk. Je hebt een bijzondere samenwerkingsrelatie met de huisarts en zorgt voor continuïteit en samenhang in de zorg met behoud van autonomie en levenskwaliteit van de cliënt. Je hebt een spilfunctie in de zorg en naast zorg op hoog niveau, bestaat je functie uit regie voeren/coördineren, adviseren/informeren, coachen, doorverwijzen, signaleren, analyseren en besluiten nemen. Je legt verantwoording af aan en wordt gecoacht door de leidinggevende Zorg Thuis.

Dit zoeken we in jou

Je bent communicatief, empathisch, positief en  enthousiast voor de cliënt en zijn omgeving. Je hebt de beschikking hebt over een auto. Je bent zelfstandig en kan goed samenwerken. Je wilt 28-32 uur per week werken. Je hebt een opleiding HBO-V en bent ingeschreven in het BIG-register.  Ervaring in de (thuis)zorg is mooi meegenomen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een team enthousiaste collega's. Cliënten van 0 tot 100 jaar, van mensen die net uit het ziekenhuis komen tot kwetsbare ouderen. Een contract als wijkverpleegkundige voor minimaal 28 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salariëring is volgens FWG 50, afhankelijk van de functie, minimaal € 2468,58 en maximaal € 3582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen (maandag t/m donderdag) contact opnemen met  Meta Bruijnooge (telefoonnummer 0113 - 249200) of per email naar werkenbij@allevo.nl.

Solliciteren kan via de knop 'solliciteren' rechts bovenaan de pagina.

Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

190227